Selecteer een pagina

Over ons

Hoe het begon

Het idee voor Easy Homestay ontstond in een gesprek met mijn vrienden over de woningnood onder studenten en young professionals in Eindhoven. We bespraken ook onze eigen ervaringen als inwonende bij een gastgezin of hospita.

Als puber en jong volwassene zorgde een gastgezin voor een schone en rustige omgeving, waar je ongestoord kon studeren. Stiekem best fijn om in een huiselijke sfeer te wonen als je net jouw ouderlijk huis verliet. Bovendien kwam het de studieresultaten ten goede. Verder leerden we als student in het buitenland de cultuur beter kennen en was het fijn om omringd te zijn door een gezin als je je alleen voelde ver van huis. 

OVER MIJ

 Ik ben Olga, oprichter van Easy Homestay. Samen met mijn vriend Jeroen kochten we een paar jaar geleden een studentenhuis. Met de financiële onzekerheid als zelfstandige ondernemer, leek dit een goede investering voor ons pensioen. Onze interesse in de huizenmarkt groeide. We begonnen met een studentenhuis, maar al snel volgden er vier meer. 

We merkten dat er echt een kamer tekort voor studenten, stagiaires en (internationale) Young Professionals in Eindhoven was. Onze studentenkamers werden heel snel opgevuld als er iemand vertrok, en vaak kregen we via familie of vrienden een dringende vraag om een kamer voor iemand te regelen.

Met Easy Homestay wil ik een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de woonmogelijkheden van jonge mensen in Eindhoven.

 

 

 

Tijdens onze studies en studiereizen hebben we op verschillende manieren gebruik gemaakt van een gastgezin of hospita. Door deze goede ervaringen en het gebrek aan kamers in Eindhoven ontstond het idee om een netwerk van gastgezinnen in Eindhoven op te bouwen.

ons Werk

Voor meer informatie over onze werkwijze en beschikbare huizen, neem contact met ons op. We geven graag vrijblijvend persoonlijk advies en informatie op maat.

Verhuren

Huren

Contact

Verhuren

Huren

Contact